Vakantieherinneringen eenvoudig tastbaar maken met een fotoalbum Bookz Travel tips

Sinds het digitale tijdperk compleet onze wereld op z’n kop heeft gezet worden er meer foto’s dan ooit gemaakt. Snel even 10 foto’s schieten en op het schermpje terugkijken welke het beste uit de verf is gekomen is eerder regel dan uitzondering. In een drukke situatie toch snel even die ene foto maken, de smartphone is altijd binnen handbereik. Meteen maar even op social media delen dan? Door deze ontwikkeling gaan wij tegenwoordig heel anders om met foto’s dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Toen waren digitale camera’s nog bijzonder luxe en ging Jan en alleman gewoon met het rolletje naar de winkel om in spanning af te wachten hoe de foto’s zouden zijn geworden. De nostalgie. Natuurlijk werden die foto’s dan zorgvuldig in een mooi album geplakt en hele avonden werden gepland om de foto’s met bijbehorende verhalen met anderen te delen. Tegenwoordig delen we een kleine selectie op social media en de rest verdwijnt op de harde schijf van onze computers en zien we voorlopig niet meer terug.

When in New York, visit a Yankees game | via It's Travel O'Clock

Natuurlijk kun je tegenwoordig met de software van vele winkels thuis op de computer jouw eigen fotoalbum samenstellen en thuis laten bezorgen. Zo heb je toch jouw mooiste foto’s gebonden in een mooi boek. Maar zeg nou zelf, hoe vaak heb jij die software geïnstalleerd, ben je vol enthousiasme aan de slag gegaan om vervolgens tijdens het hele proces regelmatig het ding te vervloeken? Precies! Dat moest makkelijker kunnen vonden de makers van Bookz. Geen gedoe met templates, stickers, plaatjes, lettertypes, layouts en meer van dat, maar gewoon een leuk fotoalbum.

In plaats van veel te veel keuze, biedt Bookz je de gelegenheid om gewoon en simpel en strak fotoalbum te maken. Ieder boekje is qua opzet hetzelfde. Er zijn 20 pagina’s, het boekje is altijd vierkant en er zijn geen layout templates om mee te stoeien. Wat je wel kunt kiezen is de omslag van jouw fotoalbum. Er zijn acht verschillende soorten waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Een extra leuke final touch is het feit dat je op de cover een titel van jouw album kunt laten ingraveren,  free of charge.Een leuk en handzaam aandenken aan de vakantie met Bookz | via It's Travel O'Clock
Maak zelf snel en eenvoudig een fotoalbum van jouw reisherinneringen met Bookz | via It's Travel O'ClockJuist het feit dat je niet kunt stoeien met verschillende layouts, zorgt ervoor dat het maken van een Bookz lekker laagdrempelig is en het niet een project wordt dat je steeds maar voor je uitschuift. Ik maakte ongeveer een half jaartje geleden voor het eerst kennis met Bookz, toen ik voor de feestdagen een leuk en persoonlijk cadeautje voor mijn vriend zocht. In slechts een kwartiertje tijd had ik van de foto’s van onze reis door Amerika een fotoalbum gemaakt en besteld. En dat alles door simpelweg een app te downloaden en de 20 leukste foto’s in te laden. Beschikbaar voor iOS en Android.

Natuurlijk kun je het jezelf wederom moeilijk maken als je toch net even iets meer wilt van jouw Bookz. Door aan de slag te gaan met andere apps kun je collages creëren waardoor er meerdere foto’s passen op 1 pagina, je kunt aan de slag gaan met filters, begeleidende teksten etc. etc. Het is maar net wat jij wilt. Inmiddels heb ik zelfs in dat half jaar al 5 fotoalbums gemaakt! Ter vergelijking: daarvoor had ik slechts 2x eerder een digitaal fotoalbum gemaakt. Kan je nagaan!
Maak eenvoudig een fotoalbum met Bookz | via It's Travel O'Clock
De leukste reisherinneringen afgedrukt in een fotoalbum van Bookz | via It's Travel O'Clock
Download de Bookz app en tover jouw vakantiefoto's in een handomdraai om in een leuk boekje | via It's Travel O'ClockIk deel mijn enthousiasme voor Bookz graag met jou en geef daarom 3 Bookz weg t.w.v. €14,95 incl. verzendkosten! Dan kun jij na de vakantie meteen aan de slag gaan om de vakantieherinneringen tastbaar te maken in een fotoalbum. Wat je daarvoor moet doen? Post een foto van jouw leukste reisherinnering op Instagram met daarbij #traveloclock #bookz en @daphnemarlow. Wie weet ben jij wel 1 van de 3 gelukkige winnaars. Deze actie loopt nog t/m 20 augustus.

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Ohh wat een handig concept, ik ga er zeker een kijkje nemen!
    Misschien doe ik wel mee aan de winactie :) leuke actie!
    Stephanie onlangs geplaatst…Fotografie Laura Visser | Vriendinnen fotoshoot in het bos – BarneveldMy Profile

  2. Wat een leuk concept! Ik heb een fotootje gedeeld op Instagram, al was de leukste reisherinnering onmogelijk om te kiezen!
    Danique onlangs geplaatst…TRAVEL WISHLIST | ReisdromenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close