Sunkissed: Week 2 van de Photo Challenge Travel tips

Tijdens de laatste maand van het jaar vliegt de tijd voorbij en zijn we ook alweer aan het einde van week 2 van de Instagram Photo Challenge. Leuk om te zien hoe iedereen zo zijn of haar eigen visie heeft bij een bepaald onderwerp en dat de meest uiteenlopende foto’s voorbij komen. Ik ben er in ieder geval nog steeds erg blij mee en zit er nu aan te denken om voor mezelf een soort Life 365 op te zetten. De bedoeling: vanaf 1 januari elke dag een foto maken. Dat mag zijn van iets simpels als je lunch, maar kan ook een leuke close-up van een spin zijn, die leuke momenten met vrienden of het saaie wachten op de trein. Het lijkt me leuk om 2014 per dag te beleven en van elke dag een foto te hebben en deze in een album te plakken. Maar voordat ik afdwaal, eerst natuurlijk de update van de leukste foto’s die afgelopen week met #traveloclock getagd werden op Instagram.

Selfie

De Selfie is inmiddels niet meer weg te denken uit Instagramland en ook ik maak me er af en toe schuldig aan. Maar hey! Soms is het gewoon leuk om jezelf ook eens op de foto te zetten. Net als onehungryhen en davebgoddard

Selfie

Cityscape

Ik ben er gek op! Steden. Een mooie foto van een stad kan mij als fotografie liefhebber erg gelukkig maken. Om die reden was op dag 6 van de challenge de opdracht om hier een leuke foto van te maken. Zelf was ik op dat moment in Dublin (zal het toeval zijn geweest), maar deze top foto’s van onehungryhen en stef_travels komen uit respectievelijk Singapore en Stockholm. Love it!

Cityscape

Travel Gear

Omdat It’s Travel O’Clock een reisblog is (joh!) vond ik het leuk om dit ook in de challenge terug te laten komen. Iedere reiziger heeft zo zijn of haar eigen items die standaard mee gaan. Voor mijzelf is dat sinds afgelopen zomer deze super fijne Ripcurl rugzak en voor worldlytreasury is dat deze grappige toilettas in de vorm van een postpakketje.

Travel Gear

Things that make me happy

De things that make me happy blogs zijn niet aan te slepen en regelmatig zie ik dan ook lijstjes voorbij komen met de fijne dingen in het leven. Daarom vond ik het extra jammer dat er op deze dag maar 2 foto’s werden geplaatst. Naast mij was trouwe deelneemster Nathalie van worldlytreasury ook actief op deze dag, wat resulteerde in 2 foto’s die qua kleur heel goed met elkaar matchen!

Things that make me Happy

Back to work

Maandag, de dag waarop de meesten weer terug aan het werk moeten. Met net een verse Sinterklaasavond achter de rug, kan zo’n 1e werkdag weer een domper zijn. Gelukkig werd marjoleinvdv88 verwend door haar werkgever met een lekkere choco letter en verscheen er op het instgram account van worldytreasury een fijn notitieboekje.

Back to Work

On the road

Het fijne aan deze opdracht, is dat ie wederom op allerlei manier geïnterpreteerd kan worden. De leukste foto’s van deze dag kwamen van davebgoddard en worldlytreasury uit Praag en Tanzania.

On the Road

A bit of my home

Behalve reizen vind ik interieurs ook altijd erg fijn om naar te kijken. Nu ik zelf op zoek ben naar mijn 1e echte eigen stekkie samen met Tris vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen. Voor deze opdracht een foto van mijn slaapkamer met daarop de zwartwit wall of memories en een foto van het nachttafeltje van davebgoddard waarop standaard zijn camera ligt.

A bit of my Home

A touch of color

Kleur voegt zo veel toe aan je leven! Of dat nou in de vorm is van een leuke plant, een felle lipstick of iets dat je in huis tegenkomt, kleur maakt vrolijk. In de spotlights staan de mega reisboeken collectie van worldlytreasury en de Guard in Londen van davebgoddard.

A touch of Color

Best of Travel

Vandaag blikken we terug naar de mooiste reis herinneringen in ‘Best of Travel’. Worldlytreasury maakte een collage van haar gemaakte reizen van dit jaar en onehungryhen is blij dat ze al vele jaren samen met haar geliefde de wereld over reist.

Best of TravelDit zijn de leukste fotomomenten van deze week die getagd zijn met #traveloclock op Instagram. Wat waren jouw leukste reismomenten van het afgelopen jaar?

Happy Travels! xoxo

P.S. mocht je nog mee willen doen aan de challenge en ook jouw foto’s delen, dan kan dat nog steeds!


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Leuheuk! En mijn hondje Neo vindt het maar wat spannend dat hij nu op jouw blog vereeuwigd is ;-)
    Nathalie onlangs geplaatst…Cottoncake {hotspot}My Profile

  2. Gaaaaaf! Die toilettas van Nathalie is erg stoer. Ik ga proberen mee te doen komende dagen. Leuk!
    Marcella onlangs geplaatst…Een overload aan kattenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close