Stijlvol naar het strand met OluKai Travel tips

“Hey Daf, wat een leuke sandaaltjes heb jij!”. Blij kijk ik naar mijn voeten waaraan een nieuw paar cognackleurige stappers pronken wanneer een vriendin me toeroept. Zij zijn ook gewoon heel erg leuk en ben ik er stiekem ook heel erg blij mee. De sandaaltjes die ik aan heb zijn van de nieuwe Upena collectie van het Hawaiiaanse surfmerk OluKai dat in mijn ogen een hele gave brand filosofie heeft. Het zijn dan ook perfecte sandaaltjes om stijlvol op strandvakantie te gaan en ik heb er dan ook al menig kilometers mee langs de branding gelopen.

Stijlvol naar het strand met OluKai | via It's Travel O'Clock

The Ocean is Life

Als strandmeisje van de bovenste plank is de zee erg belangrijk voor mij. Zie het als een soort happy place. Met de eerste zonnestralen, maar ook met een flinke storm of in de winter loop ik vaak langs de waterlijn, genietend van het geluid van rollende golven en de geur van de zoute zee. Op het strand lopen voelt vaak als thuiskomen en die filosofie deelt OluKai.

The ocean is our home, our playground and our inspiration.

De naam van het lifestyle merk is dan ook verbonden aan de zee. OLU betekent ‘comfort’ en KAI staat voor ‘oceaan’, vertaald uit het Hawaiiaans en stelt het leven aan de kust centraal.

Stijlvol naar het strand met OluKai | via It's Travel O'ClockStijlvol naar het strand met OluKai | via It's Travel O'ClockStijlvol naar het strand met de stijlvolle sandaaltjes van OluKai | via It's Travel O'Clock

Aloha

Bij Hawaï denk je natuurlijk meteen aan het woord ‘Aloha’ en vrijwel iedereen denkt dat dit door Hawaiianen gebruikt wordt om te groeten. Feitelijk staat ALO voor ‘delen’ en HA voor ‘de essentie van het delen’ en ook dat staat centraal bij OluKai.

Zelf ook zo’n mooi paar sandaaltjes of slippers aanschaffen om comfortabel en stijlvol langs het strand te lopen kan via de webshop van OluKai op www.olukaibenelux.nl.

Happy Travels, xoxo

Stijlvolle sandaaltjes van OluKai | via It's Travel O'Clock
Dit bericht bevat een gesponsord product. Beschreven meningen zijn echter altijd oprecht en gebaseerd op eigen ervaringen.

Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close