Nooit meer een lege telefoon op reis met een  Solar Powerbank Travel tips

Bij de travel essentials anno 2016 hoort natuurlijk een flitsende smartphone. Niet om te bellen en misschien ook niet eens om je social up-to-date te houden, maar wel omdat de smartphone steeds vaker als dé camera op reis fungeert. Ik ken genoeg mensen die niet eens meer de moeite nemen om een camera te kopen/mee te nemen omdat hun telefoon toch zulke fantastische foto’s maakt. En soit, hoewel ik zelf mijn eigen spiegelreflex camera beter leer kennen en waarderen, grijp ook ik meer dan eens naar mijn telefoon om dat ene shot snel te maken.

Fotografeer op reis zonder problemen met je smartphone

En ja, dan sta je daar en fotografeer je als een gek en dan zie je in je rechterooghoek ineens dat je nog maar 10% batterij hebt en shit, het is pas 15 uur ‘s middags. Een groot probleem, want hoe ga je nu de rest van de highlights fotograferen als je geen camera hebt? Daar komt de Solar Powerbank van Be Active to the rescue. Een powerbank is natuurlijk niets nieuws en je hebt er ongetwijfeld 1 in de kast liggen, maar zeg nou zelf, hoe vaak ben je die vergeten op te laden en heb je ‘m dus leeg mee op pad genomen? Ook dat probleem is verleden tijd met deze powerbank, want het enige wat je nodig hebt, is zonlicht.

Lees ook: Fotografie tips voor het verbeteren van je vakantiefoto’s

Solar Powerbank voor op reis | via It's Travel O'Clock

Solar Powerbank

Ga je op pad, hang dan je powerbank aan je tas met de bijbehorende carabiner. Zodoende laadt de powerbank op terwijl jij druk bezig bent met fotograferen. Is het moment daar dat je batterij leeg begint te raken, dan plug je ‘m snel even in je telefoon voor een extra boost. Is de telefoon van je reispartner ook al in de batterijbesparende-modus geschoten? No worries, je kunt 2 telefoons tegelijkertijd opladen. Kwestie van aan weerszijden een oplaadkabeltje inpluggen en klaar is kees.

Nooit meer een lege telefoon op reis met deze Solar Powerbank | via It's Travel O'Clock

Even wat praktische zaken over deze Solar Powerbank. Hij is vrij groot maar zeker niet zwaar, wat het geen obstakel maakt om ‘m mee op pad te nemen. Daarnaast heeft de powerbank een goeie grip, kan ie tegen een stootje, issie spatwater dicht en heeft het een ingebouwde zaklamp, voor het geval dat. Je kunt de powerbank trouwens ook gewoon met een kabeltje opladen aan je laptop, dat gaat namelijk wel een stuk sneller dan op zonlicht. Goeie tip dus als je ‘s avonds terug bent op je hotelkamer. De powerbank kost €21,50 en is te koop via 123bestdeal.nl

Happy travels, xoxo

Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close