Reisfoto’s in jouw interieur met Werk aan de Muur Travel tips

Fotografie is al jarenlang een passie van mij en vormde ooit in 2012 het uitgangspunt van dit reisblog. Onder de toenmalige naam ‘Marlow Travels’ publiceerde ik mijn reisfoto’s en schreef verhalen met tips daar omheen. Door de jaren heen ben ik mij meer gaan verdiepen in fotografie en volgde ik een 8-weekse cursus. Regelmatig kreeg ik positieve commentaren op mijn beelden én ontdekte ik Werk aan de Muur.

Werk aan de Muur

1+1=2 zul je zeggen en zo geschiedde. Een aantal van mijn reisfoto’s zijn nu te koop in mijn eigen shop bij Werk aan de Muur. Ik selecteerde de beelden met de leukste onderwerpen en met de beste kwaliteit en plaatste deze in mijn shop. Via Werk aan de Muur kun je als fotograaf namelijk jouw mooiste beelden uploaden en verkopen, bijvoorbeeld als behang, canvas of poster en wie weet hangt jouw werk wel bij iemand in het interieur aan de muur.

Cartagena, Colombia

Zo ook bij mij. Het eerste werk dat ik verkocht is bovenstaande foto van een vrolijk balkon in Cartagena, Colombia. Een gekke gewaarwording is het wel als je bedenkt dat iemand dit beeld in 160 x 105 cm aan zijn/haar muur heeft hangen. Dat is bijna net zo hoog als ik zelf ben!

Als beeldmaker upload jij jouw mooiste werken en Werk aan de Muur doet eigenlijk de rest en regelt de productie. Iemand zoekt naar een beeld passend in zijn of haar interieur en bestelt jouw beeld via de website. Over de verkoop daarvan ontvang jij een commissie die je overigens zelf in stelt.

Mijn reisfoto’s aan jouw muur

Zorgvuldig selecteerde ik mijn mooiste reisfoto’s en die kun jij dus in jouw interieur hangen! De volgende foto’s doorstonden de selectie en zijn een greep uit het hele aanbod.


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close