Photo challenge Travel tips

Vrijdagen zijn de fijnste dagen van de week. De werkdagen zitten er voor de meeste mensen weer even op en de weekenden zijn vaak gevuld met rust en leuke dingen doen. Vrijdag is zo’n dag waar je dingen achter je laat en vooruit kijkt. Deze week wil ik met ‘Sunkissed’ vooruit kijken op de maand December want morgen is het al zover!

Leven door een lens

Om de laatste maand van het mooie jaar 2013 af te sluiten, lijkt het me leuk om een photo challenge in het leven te roepen. Sommigen van jullie trouwe lezers weten inmiddels dat ik een Instagram-fan ben en daar regelmatig wat leuke kiekjes met de wereld deel. Fotograferen is dan ook 1 van mijn hobbies, zowel met mijn spiegelreflex als met mijn telefoon.

A Beautiful Mess

Als afstudeerkado ontving ik het fijne boek “A Beautiful Mess: photo idea book” die ik letterlijk in 1 ruk uitlas en wat resulteerde in 1 bonk aan inspiratie. De ster bloggers Emma en Elsie maken er hun missie van om ook de dagelijkse dingen vast te leggen die je misschien in 1e instantie niet heel boeiend vindt, maar stop ze bij elkaar en je hebt een gaaf geheel. Zeg maar een soort ‘Project Life’.

Photo challenge

Photo Challenge

Om het leven én de laatste maand van het jaar te vieren, heb ik dus mijn eigen Photo Challenge in het leven geroepen. Gewoon een soort ‘omlijsting’ om de dagelijkse dingen vast te leggen, maar je wel uit te dagen door je aan een bepaald thema te houden. Al eerder deed ik mee aan een andere photo challenge en ik vond zelf dat ik daar erg creatief van werd. Dat wil ik graag met jullie delen en daarom lijkt het me leuk als jullie allemaal mee doen met de December Photo Challenge en gebruik maken van #traveloclock.

Update

Normaal gesproken is de vrijdag natuurlijk besteed aan een zonnige bestemming in Sunkissed, maar deze maand zal de vrijdag bestaan uit een update van de leukste posts die worden getagd met #traveloclock. Voor de bloggers onder jullie, ik beloof plechtig door te linken, gewoon omdat ik vind dat jullie allemaal een shout out verdienen!

Dussss… klim die telefoons en/of camera’s in en doe komende maand gezellig mee met de Photo Challenge!

Veel plezier! xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

 1. Ohh ik hou die challenges nooit vol maar wie weet maak ik er wel een aantal mee, ik ben niet zo creatief :’D leuk leuk! Ben nu wel benieuwd naar dat boek :)
  Debby onlangs geplaatst…De leukste blogs tussen mijn lezer(e)s(sen)My Profile

 2. Gaaf, ik ga mezelf toch uitdagen om een aantal foto’s mee te doen. De hele challenge red ik denk ik niet. Wel tof om al die foto’s voorbij te zien komen in m’n TL!
  Marcella onlangs geplaatst…Sinterklaas komt ook voor onsMy Profile

 3. Yay, ik doe mee! Al ben ik al bang voor die van morgen; thin lines. Oh my, maar even zien wat ik daar van ga maken ;)
  Michelle – Travel lifestyle.nl onlangs geplaatst…New Zealand: thermal RotoruaMy Profile

  • Jaaaaaa leuk leuk leuk! Morgen lekker ‘out of the box’ denken. Ik moet zelf ook nog even gaan bedenken wat ik ga doen met ‘thin lines’. Worden het zonnestralen in de lucht (wel een flinke dosis geluk voor nodig), het printje van mijn kleedje of wie weet spot ik wel een sliert met kerstlampjes, Keep em coming!
   Daphne Groeneveld onlangs geplaatst…Amerika door verschillende ogenMy Profile

 4. Ohhh ja, dat boek, love it! Een vriendin van me heeft het en ik heb er laatst even doorheen gebladerd, maar moet toegeven dat ik het helemaal niet erg vind dat ik morgen bij haar ga eten en dus hopelijk nog eens de kans krijg ;)

  En leuk, de challenge! Ik zie het helaas te laat, maar misschien doe ik toch nog wel mee.
  Marlou onlangs geplaatst…나는 한국에 갈거야!My Profile

 5. Leuk, ik doe ook mee. Net begonnen met instagram. Even een inhaalslagje maken :)
  Sandra van Bijsterveld onlangs geplaatst…Bloggen wordt belangrijk in de reisbrancheMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close