Altijd de juiste koffer of reistas bij Duifhuizen Travel tips

Ieder jaar pak ik minstens 7x mijn spullen in om een (verre) reis te maken, een weekendje weg te gaan of een nieuwe stad te ontdekken. Iedere keer vraagt zo’n reis om een andere manier van inpakken en dat valt of staat bij de juiste keuze qua bagage. Pak ik een grote reiskoffer zodat er veel mee kan, is een handbagage trolley toch praktischer zodat je niet bij de bagageband hoeft te wachten op het vliegveld of is een weekendtas wel zo handig die je makkelijk in de achterbak van de auto kunt proppen? Het zijn vragen die ik me bij iedere reis stel.

Een duffel van Duifhuizen

Inmiddels heb ik dan ook een aardige bagagecollectie opgebouwd, maar wat er nog ontbrak was een handige ‘duffel’ tas. Toen ik van Duifhuizen tassen en koffers de vraag kreeg of ik een reistas of koffer wilde uitzoeken voor dit artikel hoefde ik dan ook geen minuut na te denken. Ik wilde een duffel. Zo’n lekkere grote weekendtas die je ook als backpack kunt gebruiken. Zo eentje die tegen een stootje kan, die best een spat water kan hebben en die vooral handig is voor op zomerkamp of juist een verre reis. Waar je lekker mee kan gooien en smijten en waar je een hoop in kwijt kunt. Voor zo’n soort reistas bleek ik keuze te hebben uit meer dan 50 soorten in verschillende kleuren en maten. Het werd de knalblauwe Base Camp L Duffel van The North Face.

The Northface Base Camp Duffel L | via It's Travel O'ClockThe Northface Base Camp Duffel L | via I's Travel O'Clock

The North Face Base Camp L Duffel

Wat deze tas zo handig maakt is het feit dat het een combinatie is tussen een weekend-/sportas en een backpack. Het is dus makkelijk op je rug te dragen dankzij de handige straps, maar wat ook handig is dat je de tas over de breedte kunt vullen i.p.v. de lengte zoals vaak bij echte backpacks. Het nadeel van echte backpacks vind ik dan ook altijd dat je nooit fatsoenlijk bij je spulletjes onderop kunt komen. Dat kan bij deze duffel van The North Face dus wel. Dat ie daarnaast een knalblauwe kleur heeft, van stevig materiaal (840 den. ballistisch nylon) is gemaakt, een inhoud heeft van 95 liter en slechts 1.8 kg weegt, maakt dit tot mijn nieuwste favoriete bagagestuk. Handig voor in het vliegtuig (want stuk gaan zie ik niet snel gebeuren) of juist als je reist per auto, bus of trein waar je deze tas makkelijk ‘wegpropt’.

Met welk type bagage reis jij het liefst?

Happy Travels, xoxo

Dit artikel bevat een gesponsord product. Opinies en ervaringen zijn echter altijd persoonlijk.

Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Ik heb deze reistas van The North Face in het verleden dikwijls overwogen. Maar de tas heeft geen wieltjes en ook geen hendel, wat ik beiden als erg praktisch ervaar. Om die reden heb ik dit model nooit gekocht. Ik heb uiteindelijk een gelijkaardige tas gekocht, weliswaar niet waterdicht, maar het is wel een trolley en dat vind ik net even makkelijker en aangenamer om me te verplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close