Dit is hoe jij ontspannen aan jouw vliegvakantie begint Travel tips

Vliegen, hoe gaaf ik het ook vind, levert toch altijd een gezonde dosis spanning op voor vertrek. Zeker als ik een vroege ochtendvlucht heb blijft dat zenuwachtige ‘als ik me maar niet verslaap’ of ‘als het OV maar meewerkt’ gevoel hangen. Niet echt een relaxte manier om aan de reis te beginnen. Om daar verandering in te brengen ging ik op zoek naar een oplossing. Voor onze über vroege vlucht naar het Griekse Naxos checkten vriendlief en ik in bij het Mercure Hotel Amsterdam Airport.

Op nog geen 10 minuutjes van Schiphol begint jouw vliegvakantie ontspannen dankzij een comfortabele overnachting in dit hotel. Het personeel is er op ingespeeld dat hun gasten bij het krieken van de dag de deur uit moeten en dus werd er netjes aangeboden om een wake-up call in te stellen en ervoor te zorgen dat er een meer dan goed gevuld ontbijtpakketje klaarstond de volgende ochtend/nacht. Het hotel biedt een gratis pendelbus van en naar Schiphol en ‘s nachts kun je de nachtbus pakken die op 5 minuten lopen van het hotel stopt.

Zo begin je ontspannen aan jouw vliegvakantie | via It's Travel O'Clock

De kamers van het hotel zijn comfortabel, niet dermate bijzonder qua inrichting, maar wel van allerlei fijne faciliteiten voorzien. Opstaan deed ik op mijn gemakje en in mijn eigen tempo met een heerlijke kop Nespresso koffie en ook de avond ervoor was er aan versnaperingen geen gebrek dankzij een prima gevulde (gratis) minibar. Het fijnste was nog wel dat er een breed scala aan toiletartikelen ter beschikking stond, met de crèmespoeling als persoonlijke favoriet. De meeste hotels verzorgen namelijk wel netjes een klein flaconnetje shampoo/douchegel, maar voor de meeste vrouwen is crèmespoeling net zo belangrijk. Hulde dus voor dit attente gebaar.

Het belangrijkste om de vakantie ontspannen te beginnen is natuurlijk een goede nachtrust en aan de bedden van het hotel zal dit absoluut niet liggen. Het hotelbed sliep nog beter dan ons eigen comfortabele bedje thuis. Dat maakte in het holst van de nacht opstaan net even een stukje dragelijker en stapten we net even iets uitgeruster op het vliegtuig naar Griekenland.

Belangrijke les geleerd. Voortaan als ik weer een vlucht op een on-Christelijke tijd heb, duik ik de nacht er voor bij een airport hotel naar binnen!

Lees ook: The Greek Diaries

 

Happy travels, xoxo

Deze overnachting is aangeboden door Accor. Beschreven meningen zijn echter altijd die van mijzelf.
Header foto: Mercure Hotel Amsterdam Airport

 


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close