Sunkissed | uitzicht op de skyline van Londen en St. Paul’s Cathedral Sunkissed

In Londen zijn er talloze plekken waar je een fab view over de skyline van de stad hebt. De een is gratis, de ander kost je al gauw €20,-. Iedere keer is het uitzicht wel net even anders met natuurlijk de bekende landsmarks als uitschieters aan de horizon. Een van de minder bekende uitzichtpunten op de skyline van Londen, is het dak van het One New Change winkelcentrum. Een fantastisch uitzicht met als frontale eyecatcher St. Paul’s Cathedral.

One New Change – gratis uitzicht over de skyline van Londen

Om de hoek van de prachtige St. Paul’s Cathedral staat het vrij nieuwe winkelcentrum One New Change. Behalve om te shoppen komt men hier ook om te genieten van een fab view over de Londense skyline. Gratis en voor niks. Om zelf ook van dit uitzicht te genieten, pak je de lift naar de bovenste verdieping. Eenmaal boven heb je de keuze om een hapje of drankje te doen bij Madison Restaurant of je natuurlijk te vergapen aan het weidse uitzicht over deze heerlijke stad.

Het mooiste is nog wel dat je de beroemde koepel van St. Paul’s Cathedral – een magistraal kunstwerk van architect Christopher Wren – van dichtbij kunt bekijken zonder de vrij excessieve toegangsprijs van £18 p.p. voor de kathedraal zelf te hoeven betalen.

How to get there?

In Londen is de benenwagen je grootste vriend, maar na hele dagen door de stad geslenterd te hebben, kan ik me zo voorstellen dat je graag de tube pakt. De dichtstbijzijnde haltes van de underground zijn:
St. Paul’s  (Central Line)  en Mansion House  (District Line  of  Circle Line) .

 

 ✩ Tip: 

Schuif na je bezoek aan de roof terrace van One New Change aan bij theesalon Bea’s of Bloomsbury voor een onvervalste afternoon tea. Dit knusse tentje zit net om de hoek.

Adres: 83 Watling Street, EC4M

Website Bea’s of Bloomsbury

Free skyline view St. Paul's Cathedral in London | via It's Travel O'Clock

Lees ook:

 

Happy travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Ik ga in november voor het eerst naar Londen en ga al je artikelen over de stad binnenkort eens doorspitten. Dit is in ieder geval al een hele leuke tip.

  2. Super handige tip dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close