Sunkissed: Noosa Beach Sunkissed

In 2011 liep ik 5 maanden stage bij een backpacker touroperator in Adelaide Australië, waarna ik een maandje met mijn vriend ben gaan roadtrippen. Één van de mooiste plekjes die we tijdens onze toch langs de oostkust tegenkwamen, was dit verlaten stukje strand van Noosa.

Op zich is Noosa een vrij bekende plek onder de backpackers, dus ik had verwacht dat het hier zou overstromen maar lucky us was het hier super rustig en deden we net alsof we zelf dit pareltje hadden ontdekt! Onze reis ging met zo’n geweldige Wicked van (Google dat voor de gein maar eens!) en deze konden we vrijwel overal parkeren om te overnachten, ook langs de weg of op de parkeerplaats! In Noosa besloten wij en nachtje te blijven, het migratie seizoen van de Humpback Whales was namelijk begonnen en voor het eerst van ons leven spotten wij een heuze (echte!!) walvis vanaf het terrasje aan het strand. Omdat we de volgende ochtend graag nog een blik wilden werpen, parkeerden wij onze van op een parkeerplaats aan de rand van het strand. 

Toen ik ‘s ochtends wakker werd en de achterklep van onze van opende was dit het prachtige uitzicht! Elke keer weer als ik terug kijk naar dit soort foto’s, ben ik zo blij dat wij super primitief met ons ‘vercrackte’ busje gingen roadtrippen, in plaats van een georganiseerde tour of met een mega camper! Dit is het goede leven!


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Ooh wauw dit klinkt echt geweldig!! En wat een super foto! Ik kan ook echt niet wachten tot ik mijn eerste backpack avontuur aanga in oktober!

    Liefs Rosie

    • Hey Rosie, wat leuk dat je ook gaat touren! Het ‘vrije’ leven is echt een heerlijk bestaan en je kan lekker gaan en staan waar je wilt. Deze ‘slaapplek’ was echt een pareltje! Heb je zelf ook plannen voor Australië?
      Liefs, Daphne

  2. Wow, geweldig uitzicht ‘s ochtends vroeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close