Sunkissed: Romantisch Gambia Sunkissed

Zo af en toe is het heerlijk om met je geliefde er eens samen tussen uit te gaan en de romantiek weer op te laten bloeien. Nu zijn bestemmingen als Parijs, Venetië en Wenen natuurlijk voor de hand liggend maar voor wie het op een origineler wijze wil aanpakken is Gambia een goed alternatief.

Het Afrikaanse land staat bekend als een voordelige winterzon bestemming en is voor velen ook een geschikt land om kennis te maken met het Afrikaanse continent. Met een kuststrook, een stralende zon, vrolijke mensen en mooie hotels is Gambia een romantische vakantie hier nog niet eens zo’n gek idee. Hotels zoals Coco Ocean, Kairaba Beach Hotel en Ngala Lodge zijn stuk voor stuk mooi ingerichte hotels aan het strand. Hier kun je genieten van het samen zijn zonder de hele wereld om je heen. Bestel een fles gekoelde champagne en zie de zon in de zee wegzakken.

De bovengenoemde hotels hebben stuk voor stuk mooi aangelegde tuinen, zijn met zorg ingericht en hebben een restaurant waar heerlijk getafeld kan worden met mooi uitzicht en ook couples massages horen natuurlijk bij een romantische vakantie. Even geen zin om alleen maar samen in het hotel en op het strand te hangen? Wat dacht je er dan van om samen een kano tocht te maken langs te mangroves terwijl de vogels je toefluiten.

Romantisch Gambia | It's Travel O'Clock

Wat is jouw ultieme romantic getaway?

Happy travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close