Sunkissed: Photo Challenge Update Sunkissed

Oeps! Dacht ik semi origineel te zijn deze week, blijken er ineens een stuk of 5 challenges tegelijk rond te gaan in mijn Instagram timeline. Anyhow… ik ben blij dat ik de #traveloclock December Photo Challenge in het leven heb geroepen en dat er met mij meerderen zijn die elke dag proberen om een leuk foto te delen die gekoppeld is aan een ‘opdracht.

Vandaag dus een update van de Photo Challenge in plaats van een gebruikelijke Sunkissed. Heb je nou toch wel zin in een kleine dosis zon op je scherm? Klik dan even hier. In dit overzichtje laat ik je per dag de leukste deelnames zien.

Blue Sparkle

Dag 1 van de Challenge was ‘Blue Sparkle’. Een opdracht waarbij de Instagrammers zich duidelijk van de creatieve kant lieten zien. Davebgoddard koos voor een blauw verlichte bol in Engeland en travellifestylenl waande zich weer even op een tropisch strand.

BlueSparkleThin Lines

Op dag 2 werden Thin Lines vast gelegd. Oneghungryhen legde de lijnen van The Brooklyn Bridge vast, en travellifestylenl zocht ze op bij Den Haag Centraal Station.

Thin Lines

Holiday Preparations

December is feestmaand en dus zijn er veel voorbereidingen. Worldytreasury pakte kadootjes in en ik zelf bezocht de kerstmarkten in Berlijn.

Holiday Preparations

Favorite Read

In de winter vind ik het heerlijk om met een boek en een kop thee op de bank te kruipen. Worldlytreasury fotografeerde haar favoriete magazines van dit moment en davebgoddard het boek ‘Jaws’ op zijn ereader.

Favorite ReadHelaas kan ik van de rest van de week nog geen update geven  omdat ik op dit moment heerlijk geniet van een weekendje Dublin en mijn laptop lekker heb thuis gelaten. Volgende week komt er daarom een uitgebreidere update.

Vindt je het nou zelf ook leuk om mee te doen, maar heb je de 1e paar dagen gemist? No worries mate! Je kan nog steeds mee doen door je foto’s te taggen op Instagram met #traveloclock.

Fijn weekend allemaal en get snappy! xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Leuk! Vooral die Den Haag-foto van Michelle vind ik prachtig :)
    Marlou onlangs geplaatst…Top 5: taartjesMy Profile

  2. Leuk, die foto’s! Ik zal eens kijken of ik ook eens mee kan doen aan een opdracht, leuk!
    Marcella onlangs geplaatst…Inspiratie voor het kerstdinerMy Profile

  3. Wat leuk zeg die challenges!

  4. Wat leuk die mentions hier. Ik vind het een super leuke challenge en ga hem zeker afmaken ;-)
    Nathalie onlangs geplaatst…CitizenM Rotterdam {hotspot}My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close