Sunkissed: San Felice del Benaco Sunkissed

Deze foto behoeft verder eigenlijk weinig uitleg. De glimmende wateren van het Italiaanse Garda Meer laten hun magie op mij uitwerken. Plekken zoals deze baai nabij San Felice del Benaco zijn puur genieten en liggen op een krappe 2 uur vliegen.

Gek op water

Één van de 1e dingen die ik als kleine meid geleerd heb, is zwemmen. Mijn opa heeft al sinds jaar en dag een boot en vroeger was dit dan ook dé basis van onze vakanties. Eindeloze tochten naar de Vinkeveense Plassen staan in mijn geheugen gegrift en veel meer dan dat heb ik ook niet nodig om mij helemaal in mijn element te voelen.

Dat ik jaren later nog steeds overal ditzelfde gevoel van vrijheid en geluk kan oproepen vind ik geweldig. Toen ik tijdens mijn vakantie in 2009 naar het bekendste meer van Italië vertrok, voelde ik mij als een vis in het water. Niet alleen smaakt de pasta hier lekkerder, is het sfeertje temperamentvoller en zijn de temperaturen vaak beter, maar ook is het door mij zo geliefde water hier veel mooier. Die blauwe kleur, die glinsteringen en die hunkering om er in te duiken …

Zet mij hier neer en de kans is heel groot dat ik niet langer dan 5 minuten aan land blijf! Vanaf het water is het uitzicht toch echt stukken beter. Een beetje dobberen en om je heen kijken naar de beboste bergen, de spelende kinderen en op de achtergrond een opzwepend zomers muziekje terwijl de geur van zonnebrand langs je neus trekt.

Wanneer mag ik weer?

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Ahhhh! Daar ben ik geweest toen ik nog een puberend, kamperend meisje was :-). Heerlijke plek!
    Wendy onlangs geplaatst…Marathon updateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close