Magnolia, my lovely Sunkissed

” I got a pocket full of sunshine, I got a love and know that it’s all mine “

Bij het luisteren van dit liedje van Natasha Bedingfield dacht ik, ‘He! maar dat is een leuke categorie om mee te bloggen!’ Ik ben een enorme zonaanbidster en overal waar je gaat op de wereld, gaat deze grote stralende vriend met ons mee. Hoe leuk is het dan om met, of beter misschien – dankzij – de zon, de wereld te bekijken. In 1e instantie bedacht ik me dat ‘A Pocket full of Sunshine’ wel een vette naam was, tot dat ik me bedacht dattie veel te lang is. ‘Sunkissed’ is een stuk korter en klinkt net zo hip. Het idee is hetzelfde! In Sunkissed neem ik je mee op reis d.m.v. onze stralende zon, waar dan ook ter wereld.

In deze allereerste post blijf ik nog even dichtbij. Heel dichtbij want deze foto is genomen in mijn eigen stad, Zoetermeer! Om precies te zijn, de 1e Stationsstraat.

Ik hoor het jullie al uitschreeuwen: “Zoetermeer, dat is toch die slaapstad?!”

En ja daar moet ik jullie helaas een beetje gelijk in geven. Moest eigenlijk, want sinds ik met het artikel bezig ben, ben ik met andere ogen naar de stad gaan kijken. Er valt eigenlijk best wel heel erg veel te beleven, en al met al is Zoetermeer na Rotterdam en Den Haag, de 3e stad van Zuid Holland. En dat wisten jullie vast niet! Zodra het artikel af is, zal ik deze uiteraard hier delen.

Hierbij dus een ode aan mijn stad. De stad waar ik geboren ben en inmiddels al bijna 23 jaar woon. Zoetermeer. De stad waar meer te beleven is ‘than meets the eye’. 


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close