Sunkissed: Buggy avontuur in Brazilië Sunkissed

Over een paar maanden ontkomen we er niet meer aan, Brazilië. Nog even en alle ogen zijn op dit swingende tropische land gericht. Waar tout Nederland natuurlijk hoopt op een succes voor ‘onze jongens’, verheug ik me daarnaast ook op mooie beelden van dansende Brazilianen, parelwitte stranden, groene regenwouden en smaakvolle cocktails. 4 jaar geleden was ik er zelf en maakte deze vette buggy tocht.

Avontuur

Dat Brazilië een immens land is, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen en het hele land ontdekken tijdens 1 reis is dan ook vrijwel onmogelijk. Met dit buggy avontuur ontdekte ik in ieder geval hoe gaaf het is om door de hoge duinen te crossen. Vanuit ons hotel in Natal vertrokken we met een stuk of 20-25 buggy’s richting het duingebied. Met 2 vriendinnen sprong ik achterin en in een grote optocht vertrokken we. Onderweg werden we natuurlijk met een jaloersmakende blik aangekeken door de rest van het verkeer, maar eenmaal in het duingebied bleef alleen onze groep over.

Buggy in de duinen van Natal, Brazilie - It's Travel O'Clock

Vrijheid

Het geeft een bevrijdend gevoel als je achterin de buggy door de duinen crost. De chauffeur gaf plankgas en ik liet mijn haren wapperen in de wind. Gelukkig toch maar die zonnebril meegenomen! Al crossende verkennen we het duingebied. De ene inhaalmanoeuvre na de andere om vervolgens weer omhoog te rijden en verwend te worden met uitzicht over de baai. Ik hou wel van dat beetje avontuur! Onderweg blijkt dat er ook nog ergens een soort vennetje is waar we met de buggy’s overheen moeten. No problemo, voor de overtocht werden onze buggy’s gewoon op een soort vlotten gereden en hop.

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Amaai jij maakt mij jaloers! wat een mooie foto’s!

    Ps: Zit je al in het bloggerscafé? (Facebookgroep door en voor bloggers)

  2. Aaah dat lijkt me vet tof!!
    Michelle – Travel lifestyle.nl onlangs geplaatst…New Zealand: KaikouraMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close