Plek van de maand | Meneer Chocola in Den Haag Toerist in eigen land

Weten jullie nog dat ik vorige maand voor het eerst met concrete doelen voor 2015 kwam? Dat het vaker op zoek gaan naar leuke en fijne plekken om mij heen iets is waar ik meer aandacht aan wil gaan besteden? Nou wat dat betreft is de maand januari goed van start gegaan en ontdekte ik voor mij 2 leuke en nieuwe plekken waar het goed vertoeven is. Deze dag in de spotlight: Meneer Chocola in de Scheveningse Keizerstraat.

Scheveningen is eigenlijk een plek met twee gezichten. De traditionele vissers aan de ene kant en de hippe, eco friendly surfers en boarders aan de andere kant. In de laatste categorie valt Meneer Chocola, een koffietent/lunchroom opgericht door een stel kokende surfdudes. Op een vrije en met name zonnige vrijdag besloot ik eens kennis te gaan maken met de plek waar mijn moeder en haar vriend al maanden enthousiast over zijn.

De gezellige Keizerstraat in Scheveningen - via It's Travel O'Clock

Choco … workshops, proeven en to go

Meneer Chocola dus, de plek van de maand die gelegen is in het hart van Scheveningen, de Keizerstraat. Kurhaus move over! Een ruimtelijke en lichte koffietent annex luchroom waar the hip and fab van de kustplaats komt om bij te kletsen, een broodje of salade te eten, maar vooral natuurlijk voor de chocola. De keukenbrigade bestaande uit Boris en Ted heeft een grote passie voor dit sensuele ingrediënt. Naast dat er in het horecagedeelte natuurlijk de gelegenheid is om een heerlijke brownie of ander chocolademonster te bestellen, geeft het duo ook speciale demonstraties en workshops Geen tijd om te blijven plakken? Haal dan je choco to go.

Warme chocomelk zoals het bedoeld is en bio yoghurt met banaaan, noten en karamel - via It's Travel O'Clock

Warme chocomelk zoals het bedoeld is en bio yoghurt met banaaan, noten en karamel

Meneer Chocola in Scheveningen - via It's Travel O'Clock

Wil je na een bezoek aan het strand dus even bijkomen uit de wind? Check dan zeker even Meneer Chocola!

Adres: Keizerstraat 124, Scheveningen (Den Haag)
Website: www.meneerchocola.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 09:00 – 17:00, zondag tot 14:00

Happy travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Leuke tip!

  2. Wat een onwijs leuk tentje! Snel een bakkie doen daar?
    Mandy onlangs geplaatst…7 random favorites #9My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close