I wonder why Inspiratie

Afgelopen weekend werd het me maar weer eens bewezen, ik geniet van een andere omgeving. Even een dagje, weekend, of week in een nieuwe, verfrissende omgeving en ik kom weer opgeladen en vol inspiratie terug.

Afgelopen zaterdag ging in spontaan een dagje naar Londen. Er waren totaal geen plannen, maar een leuke aanbieding maakte het mij onmogelijk om deze kans te laten liggen. Samen met mijn schoonzusje boekte ik vorige week spontaan de reis en zaterdagochtend stonden we op de Londense Southbank. Ik was zo gelukkig!

Vandaag ontdekte ik op het blog Tijgertje Rawr, deze fantastische quote met een waarheid als een koe.

 

I wonder why bird choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then I ask myself the same question.

 

In tegenstelling tot vele andere quotes kende ik deze nog niet. Hij slaat de spijker op z’n kop. Waarom? Waarom nemen we niet vaker de kans om onszelf in een andere omgeving te dompelen? Waarom zijn wij zo standvastig aan ‘thuis’? Het fascineert me. Hoewel ik er naar hunker om binnenkort samen met Tristan ons eigen nieuwe Haagse paleisje te betrekken, vraag ik mij soms ook wel eens af hoe het leven van een full time reiziger er uit moet zien. Om de zoveel tijd wakker worden in een andere omgeving, kennismaken met een andere cultuur en proeven van een andere keuken.

 

Don’t get me wrong, die intenties heb ik niet, maar wat zou het heerlijk zijn om als een vogel zo vrij te zijn en te kunnen gaan en staan waar en wanneer je dat maar wilt.

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Mooie quote die me wel aan het denken zet. Ik denk dat ik zelf ook niet geschikt zou zijn als fulltime reiziger. Een jaar ofzo prima maar een eigen plekje is ook fijn.
    Tikva onlangs geplaatst…Marokko met kinderenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close