Trend: de meest onoriginele vakantiefoto’s Inspiratie

Je kent ze wel, van die typische vakantie foto’s die je móét maken. Voetjes in de zee, je lokale cocktail you name it. Ik moet bekennen dat ik me hier zelf ook schuldig aan maak, want zeg nou zelf. Het is toch ook gewoon grappig. Froot heeft voor ons de 13 meest onoriginele vakantiefoto’s op een rijtje gezet en daar heb ik mijn confessions bijgeplakt.

De ‘mijn benen passen goed bij deze achtergrond foto’

Nou ja benen, laat ik het bij voet houden, want ik moest natuurlijk wel mijn nieuwe heerlijke Ipanema slippertjes showen!DSC_0399

Het gebouw tegenhouden of ondersteunen

Nou snap ik dat wanneer je in Pisa bent, het natuurlijk bijna een verplichting is om een dergelijke foto te maken. Of wanneer je in de woestijn van Egypte bent bij de piramiden  je deze natuurlijk met je vingertoppen ‘op moet tillen’, gewoon omdat het ‘hoort’. Helaas ben ik op beide plekken nog nooit geweest, dus ook geen cliché foto erbij.

Vliegtuigvleugel uit het raam fotoEen vliegtuigvleugel vanuit het raampje

Tja dit is er zo eentje die hoort gewoon in de collectie. Altijd leuk toch voor in een foto album.

Springen zonder enige reden

Tja, en alweer schuldig want wat is er nou leuker dan oneindig klooien met je camera totdat je er eindelijk- springend op staat! Gelukkig maar dat dit Braziliaanse strand een toffe locatie was.Springen zonder reden foto

Het omarmen van een kliff

Kliffen daar kom ik niet zo vaak. Zo ben ik ooit op roadtrip door o.a. Arizona (USA) geweest en heb ik het voor elkaar gekregen om de Grand Canyon NIET te bezichtigen. Deze foto is dus niet in mijn collectie te vinden.

De ‘Kijk hoe grappig ik een beeld na doe’ foto

Oh jee, dit is wel erg, want zelfs deze foto heb ik in mijn collectie. Gelukkig is dit mijn enige poging want zo te zien klopt het één en ander niet aan deze pose. *Next!*'Kijk hoe ik een beeld na doe' foto

Een selfie van veel te dichtbij

Dat VEEL te dichtbij valt wel mee, maar scheef issie wel. En dan ook nog Tris met 1.5 oog.. foei Daphne!Selfie van dichtbij

Een foto van exotisch eten

En alweer, √ Check.

GUILTY

Uitzicht vanuit je hotel of huisje

100 procent scherp istie niet, maar het uitzicht vanuit 1 van mijn hotels in Bulgarije was top!

GUILTY

Poging tot een opwaartse foto van een gebouw

Prima poging toch om het Parijse ‘Sacre Coeur’ er zo op te krijgen?Opwaartse foto van een gebouw

Hilarische vertaling

Hmm lastig, maar ik geloof niet dat ik hier een foto van in huis heb. Tenminste, zo hilarisch is een straatnaambordje in 2 talen toch niet?

Een bewerkte foto van kus voor de zonsondergang en die je daardoor dus helemaal niet goed ziet.

Ook dit shot is niet te vinden in mijn collectie vakantiefoto’s. 

Een nietszeggend landschap

Ik vind ‘m boring, een prima keuze dus als mijn ‘nietszeggende landschap’ foto.DSC_0229

Zo, dit waren mijn ‘guilty’ shots, maar ik durf te wedden dat jij ook wel een paar van dit soort onoriginele vakantiefoto’s hebt gemaakt. Wie durft het op te biechten?!

Happy Travels, xoxo Daphne


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Hahaha, heel leuk! En heel typisch inderdaad.

  2. Yes! Alle don’t in de fotografie wereld op een rijtje! Maak ik me ook schuldig aan, want waar maak je anders foto’s van? ;-)

  3. Haha leuk om te lezen!

  4. Hahaha heel typisch, maar ook hier: af en toe schuldig!

  5. Lol, grappig om jouw foto’s te zien. Ik heb trouwens een foto waar ik het puntje van de Eiffeltoren ‘aan raak’. Die mag ik vast ook meetellen, haha.

  6. Hahaha, geniaal dit!

  7. Explorista Says: oktober 3, 2013 at 11:25 am

    Haha wat leuk! Ik vind je Sacre Coeur foto trouwens erg mooi. Ik maak ze zelf ook heel vaak, en dat vind ik vaak juist gaaf. Zo’n (visueel) overhellend gebouw, afstekend tegen een felle lucht. Heel mooi (maarja, ik maak me er zelf schuldig aan hè haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close