#Traveloclock Photo Challenge update Inspiratie

Wow, ik weet dat het nogal corny klint, maar DE TIJD VLIEGT! De kerstdagen zijn alweer voorbij en over minder dan een week knallen we 2014 in! Tijd dus weer voor een update van de #traveloclock photo challenge. Leuk om te zien dat er weer nieuwe Instagrammers mee doen :)! Ik heb het tot nu toe elke dag volgehouden om een relevante foto te posten en dat kostte de ene keer wat meer moeite dan de ander. Kijk mee voor een leuk overzicht van de ingezonden foto’s.

Lazy mornings

Bij een luie ochtend hoort zo te zien een kop koffie. Een variant met kaneel en sojamelk zoals die van worldlytreasury of als drankje bij een spelletjes ochtend bij sandravanbijsterveld.

Lazymornings

Getting out and about

Hoe heerlijk is het om op een vrije zondag lekker naar buiten te gaan en de natuur in te duiken? Ik ben er gek op in ieder geval! Waar worldlytreasury lekker met haard hondje het bos in dook, rende ik een rondje rondom de Zoetermeerse Plas.

Getting out and about

Guilty pleasure

Iedereen heeft ze wel, de guilty pleasures, van die dingen waar je stiekem niet openlijk voor uit durft te komen, of juist lekker wel. De guilty pleasure van davebgoddard is trance muziek en die van mij zelf was het laatste bonbonnetje uit de doos die ik kreeg op mijn 1e werkdag.

guilty pleasure

A walk down Memory Lane

Ik ben een nostalgisch persoon 1e klas, lekker mijmeren over het verleden en ‘Wist je nog toen…?’. Leuk om te zien dat ook deze foto opdracht weer compleet verschillende foto’s opleverde. Sandravanbijsterveld fotografeerde haar verzamelde souvenirs en de poppetjes van haar bruidstaart, terwijl worldlytreasury een jeugd foto uit de oude doos toverderde.

Memory Lane

Hotspot

Hotspots ontdekken vind ik geniaal. Soms zijn er zulke fijne plekjes die je van te voren niet had aan zien komen. Altijd leuk om weer nieuwe plekjes te ontdekken. Zo genoot macellamolenaar afgelopen week van DE hotspot van Nederland, het glazen huis in Leeuwarden. Ik ontdekte een gave lunchtent in Den Haag, Eat & Company.

Hotspot

Golden Crush

In de kerstperiode is het goud dat de klok slaat. Overal en nergens komen de gouden details naar voren. Davebgoddard maakte een mooi kiekje van de gouden lucht en sandravanbijsterveld zette haar chique theepot met gouden details op de foto.

GoldenCrush

Me and my best friend

Vrienden zijn wat mij betreft het aller belangrijkst in het leven. Nieuwe vrienden, oude vrienden. Vrienden die je dagelijks ziet, maar ook vrienden die je wellicht 2 keer per jaar ziet. Maar ook in je familie kun je goede vrienden hebben. Zo blijkt uit de foto van sandravanbijsterveld die haar vriend vond in haar kleine zoontje. Ik postte een foto van 2 van mijn vriendjes waarmee ik morgen onze jaarlijkse OudSinterKerstenNieuw ga vieren. Holleee!

Me and my best Friend

All I want for Christmas

En nee dan bedoelde ik niet de oh zo bekende hit van Mariah Carrey maar de wensen van de Instagrammers. Voor davebgoddard was dat een foute kersttrui en voor worldlytreasury een witte kerst. Helaas is dat laatste niet gelukt, maar wie weet volgend jaar :).

All I want for Christmas

The love for coffee

Heerlijk, het zwarte goud! En tegenwoordig komt het in zoveel varianten en in zoveel verschillende hippe koffietentjes, Starbucks move over! Ik genoot van een lekker kopje zwarte koffie op het werk en worldlytreasury vond een mooi kerstige kop koffie met een latte art van The Grinch.

The love for coffee

Magical Surprise

Dit kunnen grote en kleine verrassingen zijn. Iemand die iets liefs voor je doet, een situatie die je niet had verwacht of de kadootjes onder de kerstboom zoals bij davebgoddard en de gekleurde mineralen van worldlytreasury.

Magical Surprise

Dit was de update even voor nu, wederom bommetje vol met inspiratie en verschillende perspectieven. Volgende week komt de laatste update online en ronden we 2013 mooi af. Daarna weer fris van start met de oorspronkelijke Sunkissed updates. Wil je de vorige updates van de photo challenge nog even terug kijken, klik dan hier.


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Aww die challenge heb ik gemist! Ziet er leuk uit, hihi die foto van Wordly Treasury toen ze klein was, cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close