The traveling flipflops Inspiratie

Ik ben gek op slippers en ze gaan dan ook overal mee naar toe! Of ik nou lekker aan het strand lig, op city trip ben of bergen beklim, de kans is groot dat ik het doe op mijn Ipanema flipflops, we zijn onafscheidelijk! Toen ik laatst door de foto’s van al mijn reizen bladerde, viel het mij op dat mijn vriendjes en ik samen al een hoop gezien hebben. We nemen je mee op reis!

KapeKaliakraDe kliffen van ‘Kape Kaliakra’ in Bulgarije. 

venetieOp city trip door zomers Venetië.
Darling Harbour, SydneyMaar ook tijdens het vuurwerk festival in Sydney, waarna ze nog even mee gingen voor een avondje stappen!

BrazilAl slenterend door de straten van Recife, Natal & Joao Pessoa in Brazilië, thuisland van deze heerlijke slippertjes.

OutbackCriss cross door het hart van de Australische Outback. Deze vriendjes weten wat stof happen is!

QLD cs NSW

Ze zijn zelfs op 2 plaatsen tegelijk geweest! De staten New South Wales en Queensland van Australië.Taormina

Maar ook in zonovergoten Taormina op Sicilië.

Inmiddels reizen we al dik 6 jaar saampjes de wereld over en nog steeds zijn we onafscheidelijk. Toch begin in te merken dat deze super vrienden ‘op’ beginnen te raken. Tijd voor een nieuwe generatie Ipanema’s? Dit paar bijvoorbeeld?…

Ipanema Slippers

Wat neem jij altijd mee de hele wereld over?

Happy Travels xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Voor mij zijn dat mijn Birckenstocks, vanwege het goede voetbed. Al vind ik jou slippers ook wel érg tof! Leuk om zo op al je foto’s te laten zien waar je slippers allemaal geweest zijn op de wereld.

  2. Mijn slippers wijken ook niet van mijn zijde, net als een paar All Stars en wat te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close