It’s Summer O’Clock Inspiratie

Inmiddels zitten we al in de maand augustus en is het volop zomer in Nederland. Omdat ik dit jaar echter pas laat in de maand op vakantie ga, is bij mij het zomerse gevoel eigenlijk pas net begonnen. Ik probeer mij zoveel mogelijk buiten te begeven, op terrasjes, aan het strand en met dagjes uit, maar daarnaast moet er gewoon gewerkt worden. Een erg druk programma dus.

Omdat ik gek ben op de zomer en er graag met volle teugen van geniet, heb ik mijn mede-reizigers gevraagd om ook in de pen te kruipen en jullie van de mooiste reisverhalen te voorzien. De komende periode komen de meest uiteenlopende verhalen langs op It’s Travel O’Clock. Zo neemt Lydie je mee naar de bergen van Noorwegen, vertelt Anouk over haar persoonlijke New Yorkse hotspots en schrijft Debbie over haar ultieme zomer in Italië.

Keep calm and travel on

Lijkt het jou ook leuk om over jouw ultieme reiservaring te schrijven hier op It’s Travel O’Clock, stuur dan even een mailtje naar daphne@traveloclock.nl. Alles mag, als het maar jouw reiservaring is. Beklim jij het liefst de hoogste bergtoppen, ga je vrijwilligers werk in Afrika doen, maak je een Eurotrip per trein of chill je het liefst op een parelwit strand, leef je uit!

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close