Een studie toerisme. ‘Wa’s da?’ Inspiratie

Een tijdje terug riep ik op één van de vele social media kanalen dat ik graag van jullie wilde weten wat jullie leuk vinden om te lezen op mijn blog. Debby opperde dat ik zou schrijven over mijn studie ‘International Travel & Tourism Industry’.  Ik kan natuurlijk vertellen over toffe studiereisjes en zeuren over onlogische roosters, maar wat willen jullie echt weten over mijn opleiding?

What do you want to know?

Zijn er onder de travelbloggers ook mensen die zo verslaafd zijn aan reizen dat ze er hun beroep van willen maken? Zijn mijn lezers juist alleen virtueel echte avonturiers maar in real life toch meer van de kant-en-klare vakanties? Ik kan over beide takken een hoop vertellen, dus brand los, gooi op die vragen!


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Ik heb er al een hbo-opleiding opzitten, dus 5 jaar geleden zou ik wel willen weten wat je precies met de opleiding kan.

    Voor nu vraag ik me eigenlijk af of ik ook een toeristisch beroep kan hebben zonder toeristische opleiding (want die heb ik helaas niet gevolgd :() Oh en wat voor toeristische beroepen zijn er eigenlijk?

    Wat kan je eigenlijk worden met deze opleiding? Lijkt me best interessant om te lezen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close