Get inspired! De leukste reisinspiratie Inspiratie

Er zijn altijd wel weer leuke nieuwe plekken op de wereld om te ontdekken, en wat leuker dan alvast een beetje weg zwijmelen met de leukste inspiratie op het wereld wijde web. Daarom heb ik hier een lijstje met de hipste ‘inspirators’ voor je.

Trust me, I’m a traveler

Trust me, I'm a TravelerTrust me … dit Facebook account laat je kwijlen! Met de mooiste reisfoto’s van plekken over de hele wereld weten ze beheerders je te raken en te inspireren. Alleen de aller, aller, aller mooiste plekjes komen hier voorbij. Ze weten je nog te verbazen ook! Klik op de header om naar hun gave account te gaan.

Wat Zij Zegt – blog

Costa Rica - WATZIJZEGT
WatZijZegt is de inspirerende blog van Natasja waar zij schrijft over muziek, lekker eten, de de hipste festivals, maar vooral over reizen. Behalve haar eigen reizen – en dat zijn er nogal wat – post ze ook regelmatig inspiratie blogs. Check that out!

Films

Films zijn zo’n beetje de grootste inspiratiebron die je kunt wensen. Met bewegende beelden en een verhaallijn waan je jezelf al praktisch op locatie. Zeg nou zelf, heb jij je nooit voorgesteld hoe het zou zijn als jij op dat tropische eiland zat i.p.v. Brooke Shields uit Blue Lagoon? Juist! Daarom heb ik in deze blogpost een aantal hippe en inspirerende films voor je op een rijtje gezet.

Pinterest

It's Travel O'Clock on PinterestLast but not least … Pinterest! Ongetwijfeld hebben jullie al wel van Pinterest gehoord, en het merendeel van jullie heeft vast ook wel een eigen prikbord. Toch kon ik het niet laten om Pinterest toe te voegen in dit rijtje, want hier haal je echt de meeste inspiratie vandaan! Alleen al het plaatjes kijken en ze ‘repinnen’ op je eigen prikbord, het werkt bijna therapeutisch! De 4 borden die je hier boven ziet, zijn mijn eigen reis gerelateerde borden, genoeg voer voor een paar uurtjes struinen en wegdromen!

Genoeg inspiratie lijkt me zo, maar weet jij nog een leuke hippe blog, website, tool of film om je te laten inspireren … drop a comment :)!

bron

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Wat leuk dat je mij hier noemt! Ik vind Pinterest ook heerlijk om mooie plaatjes te scrollen en reisinspiratie op te doen. Ook leuk: Lonely Planet reisgidsen!

    • Tja dat krijg je ervan he als je hippe blogjes schrijft :)! De Lonely Planet nieuwsbrief is vooral ideaal, maar de reisgidsen gebruik ik vrijwel alleen voor de wandelroutes in de steden.

  2. Leuke tips! Pinterest blijft een leuke website om inspiratie op te doen!

  3. Tof! Goede inspiratie! Ik ben je gaan volgen op Pinterest!

  4. Wat een fijne inspiratie!

  5. Leuke post, vooral de eerste foto is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close