Mooi vooruitzicht op een Terschellings avontuur Inspiratie

I’m back! Na enkele weken van extreme drukte: ik kwam terug van een maand reizen door Amerika, had het druk op mijn werk, kocht een appartement, organiseerde een familieweekend en had allerlei bezigheden voor Het Zomerkamp waarbij ik vrijwilliger ben, is It’s Travel O’Clock weer actief!

Het Familieweekend was een enorm succes, het appartement is al bijna volledig ingericht en ook alle andere dingetjes vallen op zijn plek. Tijd dus om weer flink met het blog aan de slag te gaan, want man ik loop over van inspiratie! Een gevarieerde reis voor het veelzijdige Amerika levert natuurlijk een hoop mooie invalshoeken voor verhalen op. Daar kunnen jullie er dus ook de komende tijd een flink aantal van verwachten. Uiteraard is het niet alleen maar Amerika wat de klok slaat.

Volgend weekend breng ik met een vriendin samen door op Terschelling en zijn wij getuigen van de Kuiper Brandarisrace. Een race vol met historische zeilboten. Een mooie gelegenheid om mijn liefde voor Nederland, eilanden en watersport te combineren. Overnachten doen wij in het WestCord Hotel Schylge met een waanzinnig uitzicht op de kust. Me like!

WestCord Hotel Schylge op Terschelling

Foto’s: WestCord Hotel Schylge

Naast een hoop blogs over Amerika komen er nog verhalen over Ierland, Londen, Australië, wijnreis inspiratie en uiteraard zal ik ook regelmatig mijn licht op het mooie Nederland laten schijnen.

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

 1. Ik ben jaaaaren geleden op Terschelling geweest en denk nog altijd met veel plezier terug aan dit mooie stukje Nederland.
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Leuke webshops en Tips & Tricks voor online shoppenMy Profile

 2. Terschelling staat bij mij ook op de planning, alleen de datum moet nog worden geprikt ;)
  Chantal onlangs geplaatst…Pure chocola van LAeQUAMy Profile

 3. Ik ben er nog nooit geweest :) nog op geen één waddeneiland!
  Stephanie onlangs geplaatst…#Donorweek | Ja of Nee? Ik zeg: doen!My Profile

 4. Welkom back! Terschelling is heeeerlijk! Kijk vooral even bij mijn blogs voor fijne inspiratie: http://www.marcellamolenaar.nl/tag/terschelling/
  Marcella onlangs geplaatst…What makes me happy #12My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close