Een break nemen Inspiratie

Ondanks dat ik in mijn gedachten al wel 10 nieuwe sprankelende reisverhalen heb geschreven, heb ik besloten deze nog even niet op het blog uit te werken. Soms blijkt het namelijk allemaal even te veel te zijn. Ook ik ben geen superheld – helaas pindakaas – en dus moest ik toegeven dat én een baan en mijn eerste huis kopen en een familieweekend organiseren en bloggen in 1 weekend een beetje much is. Zeker als je net krap een week terug bent van bijna een maand rondreizen aan de andere kant van de wereld.

DUS … kan het voorkomen dat het hier nog wel een week of 2 – 3 stil is, totdat ik de tijd en de rust heb gevonden om al mijn nieuwe en oude reiservaringen weer voor jullie op te schrijven. Wees niet getreurd, op mijn Instagram account zullen nog regelmatig Amerika-gerelateerde foto’s voorbij komen en binnenkort ben ik gewoon weer terug. Volle kracht vooruit!

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Achja Daf, straks n mooi plekje en alle ruimte om je creativiteit weer los te laten op wat we de afgelopen maand beleefd hebben! Kan niet wachten om er over terug te lezen en het allemaal her te beleven:-*

  2. Gewoon lekker de tijd nemen, genoeg andere dingen aan je hoofd! Dat bloggen komt vanzelf wel weer :) Succes met de huizenjacht!

  3. Hej een huis vinden is belangrijker dan bloggen!. Wij komen over een paar weken gewoon weer terug hoor.
    Tikva onlangs geplaatst…Kotor Montenegro, fjord aan de middellandse zeeMy Profile

  4. Gewoon lekker je tijd nemen je verdient het :)
    Wesley op Reis onlangs geplaatst…De 25 beste Nederlandse reisblogsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close