Aftrap Amerika Week Inspiratie

Deze week staat It’s Travel O’Clock helemaal in het teken van the big US of A, oftewel Amerika! Omdat ik een jaartje in dit super gave, weirde, leuke, moeilijke, mooie, grote, indrukwekkende en verrassende land heb mogen wonen, vond ik het wel een keer tijd worden voor wat extra aandacht op het blog. Vandaar vandaag de aftap van de Amerika Week.

Een land van verschillen

Dat dit land alles behalve standaard is is geen geheim meer. Onmogelijk ook, als je land bestaat uit 50 verschillende staten. Zo hangt er aan de oostkust een Europees en urban sfeertje terwijl in het midden van het land de cowboys nog hoogtij vieren. Florida en California staan beiden bekend als ‘Sunshine State’ maar zijn natuurlijk niet het zelfde en Alaska is natuurlijk al helemaal een verhaal apart.

Multnomah Falls, Oregon - It's Travel O'Clock

Sunkissed in Yosemite National Park | via It's Travel O'ClockNapa Valley - It's Travel O'Clock

De stralende skyline van New York | via It's Travel O'ClockThe United States Capitol in Washington DC | via It's Travel O'ClockDeze week zullen er regelmatig artikelen online komen over dit bijzondere land. Heb jij zelf een leuke Amerika anekdote, verhaal of foto? Laat dan even een berichtje achter :).

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close