De 7 wonderen van Oregon Destinations

De oplettende lezers van It’s Travel O’Clock hebben al gezien dat ik een jaar in Amerika heb gewoond en wel in de staat Oregon. Het is niet de staat die als 1e een belletje doet rinkelen. Bij Amerika denken de meesten al snel aan Florida, Californië, New York en Arizona en dit zijn stuk voor stuk geweldige staten (al heb ik dat van Florida van horen-zeggen). Dat Oregon bij veel mensen onbekend is, is erg jammer! Er permanent wonen zou ik nooit willen, maar om te reizen is de staat des te toffer!

Dat dacht Travel Oregon, het verkeersbureau van de staat, ook. Ik ben normaal gesproken al fan van hun promotiewerk, maar nu hebben ze in samenwerking met een paar vooraanstaande travel bloggers de campagne ‘7 Wonders of Oregon’. Natuurlijk zijn er dé 7 wereldwonderen, maar geen van deze zijn te vinden in Oregon, of Amerika überhaupt. Om die reden bedachten ze hun eigen campagne: De 7 wonderen van de staat door de ogen van de bloggers, opgeluisterd met leuke Instagramplaatjes. Kijk mee.

The 7 Wonders of Oregon

Wonders of OregonDit is een compilatie van de tofste foto’s die ik tot nu toe voorbij zag komen. De laatste 2 foto’s zijn van de Columbia River Gorge en de naastgelegen Multnomah Falls. Deze heb ik tot nu toe een keer of 10 vanuit de auto mogen bewonderen onderweg naar familie van mijn gastgezin. Wat een magische plek is dat toch! Wist je trouwens dat de rivier de scheiding is tussen de staat Oregon in het zuiden en Washington in het noorden? (Niet verwarren met D.C. overigens).

De 7 wonderen van Oregon

Benieuwd geworden wat die wonderen van Oregon nou precies zijn? Hier zijn ze, alle 7 op een rijtje:

De 7 Wonderen van Oregon

Mag ik even een applausje voor het creative team achter deze campagne, want wat is dit allemaal gaaf weergegeven! Ik ben een fan van vette typografie en dat in combinatie met deze tekeningen doen mijn creatieve hartje echt sneller kloppen! Bekijk vooral ook even hun website, want die is echt TO DIE FOR! 

Ik moet trouwens wat toegegeven. Ondanks dat ik bijna een heel jaar in deze prachtige staat heb mogen wonen heb ik maar 3 van de 7 wonderen gezien. De bovenste 3 wel te verstaan. Op Mount Hood had ik zelfs vanuit mijn slaapkamerraam uitzicht en de Gorge en de Coast lagen beiden op 1 – 1.5 uur rijden. Lucky me!

Ik ben heel erg benieuwd wie er van jullie wel eens in Oregon is geweest en wie dat ooit nog eens van plan is. Ik ben in ieder geval blij dat ik komende zomer weer terug ga!

Happy Travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Gaaf Daphne! Nog nooit in Oregon geweest, maar zeker een grote wens!
    Sandra onlangs geplaatst…30 Day Challenge Reisfoto’s: the resultsMy Profile

  2. Ooooh, prachtig! Ik wil zo graag eens Amerika ontdekken. De echte natuur in daar.

  3. Wij reden vanaf Seattle via Mount St. Helens naar Portland. De dag erna reden we een flink eind door de staat, maar ons doel was Yellowstone, dus we zagen eigenlijk maar weinig van Oregon. Jammer, want het zag er onderweg werkelijk prachtig uit!
    Marcella onlangs geplaatst…Al die plastic zakjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close