Sunkissed: Het Noord AA City reporter / Sunkissed

Het is weer vrijdag en dus tijd voor “Sunkissed”, de rubriek waarin ik iedere week een bestemming uitlicht aan de hand van 1 foto waarbij de zon duidelijk een rol speelt. Deze week blijf ik weer dicht bij huis, en neem ik jullie mee naar mijn stadje, Zoetermeer.

Stad in de natuur

Zoetermeer is een snel groeiende stad met inmiddels een goeie 120.000 inwoners. Toch is het bij velen niet (heel erg) bekend. En dat is best bijzonder. Zoetermeer staat namelijk bekend als “Leisure stad van Nederland” en heeft een hoop te doen! Waar veel mensen wel van Snowworld gehoord hebben, is het Noord AA meer van de foto misschien wat minder bekend. Een groot meer, aan de rand van de stad.

Het Noord AA

Het Noord AA is een natuurgebied aan de rand van de stad waar je lekker kunt ontsnappen en genieten van de frisse lucht. Zelf ren ik hier regelmatig een rondje hard of sjeez ik er voor bij op mijn skates. Het Noord AA heeft echter meer. In de zomer kun je hier goed afkoelen aan het heuze strand. Of wat dacht je van een een bootje huren bij Boederij het Geertje en lekker roeien naar Leiden? Stap eens op de fiets en rij door de polders richting de Vliet en naar Leidschendam en Den Haag.

Opwarmen

Ook in de winter zit je hier goed. Met wat mazzel bevriest het water en kun je hier goed skaten. Broertjelief speelt hier dan ook vaak een potje ijshockey als het gelukt is. Opwarmen doe je vervolgens bij 1 van de 2 restaurantjes die beiden aan een andere kant van het meer zitten. Mijn aanrader is “Happy Moose”, een redelijk nieuwe tent.

Als je een keer in de buurt bent, beloof je me dan een keertje het Noord AA op te zoeken.

Happy Travels, xoxo 


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Beloofd! =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close