3x lunch in Chiswick, Londen City reporter

‘When a man is tired of London, he is tired of life’

Een quote dat zo’n beetje mijn lijfspreuk is geworden. Het leuke aan Londen is namelijk dat er altijd wel weer iets nieuws te ontdekken valt: een wijk waar je nog nooit geweest bent en waar iets totaal onverwachts op je pad kan komen. Toen ik onlangs voor mijn werk een week naar Londen ging kwam ik terecht in het gezellige Chiswick, een wijk net ten westen van het centrum. Omdat ik helemaal pro het ontdekken van nieuwe plekken ben, tip ik 3 leuke lunchplekken in Chiswick.

Nikki’s Bakery

Een begrip bij de meiden op kantoor waar ik een week mee werkte. Nikki’s Bakery heeft namelijk een morning special: koffie en een broodje to-go voor £3. Niet slecht in een wijk die behoorlijk aan de prijs is. Ik at er een heerlijke egg & mayo sandwich met een salade en een super verse merry berry smoothie. Nikki’s is te vinden aan de Chiswick High Road.

Lunch at Nikki's Bakery in Chiskwick, London | via It's Travel O'Clock

Kitchen & Pantry

Kitchen & Pantry is net zoals Nikki’s Bakery te vinden aan de Chiswick High Road – die overigens onder andere namen helemaal doorloopt naar Buckingham Palace – en was denk ik wel mijn favoriet. Een chille plek om even snel wat te eten, te werken, met vriendinnen bij te kletsen of een pauze in te lassen tijdens je shopping spree. Niet te hipster, maar gewoon leuk. Ik dronk er een caramel hot chocolate en at een hemelse brownie – Wednesdays are for sinners right!.
www.kitchenandpantry.co.uk

Kitchen & Pantry in Chiswick, London | via It's Travel O'Clock

Delicious brownies at The Kitchen & Pantry in Chiswick, London | via It's Travel O'ClockOutsider Tart

Over de Outsider Tart had ik voorafgaand aan mijn bezoek al gelezen, dit moest de plek zijn. Toegegeven het decor was heel gaaf met veel hout en een ouderwetse maar toch moderne winkel geannexeerd, maar het had niet de wow-factor die ik van te voren had verwacht. Outsider Tart is wat meer hipster en trok opvallend veel mannen. Ik at hier New York style cornbread met jam en dronk een jus. Net als de andere twee hotspots is ook Outsider Tart aan de Chiswick High Road te vinden.
www.outsidertart.com

Outsider Tart in Chiswick, London | via It's Travel O'Clock

The Outsider Tart in Chiswick, London | via It's Travel O'Clock

Meer lezen over Londen, check out:

Happy travels, xoxo


Een 20-something met een enorme liefde voor reizen en schrijven. Woont in Den Haag, maar droomt er van om ooit in Londen te wonen. Gek op steden, het strand, wijn, fotograferen, geschiedenis en wintersport. Favoriete landen zijn: Engeland, Nieuw Zeeland & Peru

Comments

  1. Leuke spots, het eten en drinken klinkt echt onwijs goed. Ik ben voor ‘t eerst en laatst in Londen geweest met mijn klas van 4 Havo. Ik móet echt eens terug!!
    Marcella onlangs geplaatst…Plog: een weekend TexelMy Profile

  2. Leuke tips! Die ga ik onthouden voor mijn volgende tripje naar Londen, hopelijk dit jaar nog :)
    Natasja onlangs geplaatst…Ik ben het kwijtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close